Clubnieuws

 • FC Gulpen voert verplicht VOG in voor een veilig sportklimaat

  FC Gulpen voert verplicht VOG in voor een veilig sportklimaat

  Het is belangrijk dat leden van FC Gulpen in een veilig klimaat kunnen sporten. Helaas komen er jaarlijks in binnen- en buitenland gevallen van machtsmisbruik, seksuele intimidatie en andere niet door de beugel kunnende zaken aan het licht binnen sportverenigingen. Een veilig sportklimaat is dus geen automatisme! NOC*NSF en de KNVB stimuleren voetbalverenigingen daarom actief preventief beleid te voeren om seksuele intimidatie en seksueel misbruik tegen te gaan. Het FC Gulpen-bestuur onderkent het belang daarvan en heeft daarom besloten van alle vrijwilligers binnen FC Gulpen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te verlangen.

  Lees meer
 • Gulpense keepers spelen zich in de kijker bij Real Madrid

  Gulpense keepers spelen zich in de kijker bij Real Madrid

  Twee keeperstalenten van FC Gulpen, Delano Vluggen en Maximillian Kromhout, waren van 26 tot en met 30 december te vinden op een bijzonder trainingscomplex: het complex van de Real Madrid. De clubleiding van de Spaanse grootmacht wil niet zeggen of de positie van eerste doelman Keylor Navas ter discussie staat…

  Lees meer
 • RR Civiel BV te Kerkrade, Herberg De Zwarte Ruiter te Gulpen en FC Gulpen verlengen samenwerking

  RR Civiel BV te Kerkrade, Herberg De Zwarte Ruiter te Gulpen en FC Gulpen verlengen samenwerking

  Op zondag 26 november jl. bekrachtigden Jos Prevoo, voorzitter FC Gulpen, Richard Stassen, mede-eigenaar van RR Ceviel BV en Gaston Schefman, uitbater van Herberg De Zwarte Ruiter, een nieuw kledingsponsorcontract ten behoeve van FC Gulpen 2. FC Gulpen, RR Civiel BV en Herberg De Zwarte Ruiter verlengen daarmee de eerdere sponsorsamenwerking.

  Lees meer
 • Wie versterkt de damesteams?

  Wie versterkt de damesteams?

 • Lotenverkopers in het zonnetje gezet

  Lotenverkopers in het zonnetje gezet

  In november is de landelijke Grote Clubactie afgerond en mede dankzij de grote inzet van de jeugdafdeling was dit een succes!

  Klik HIER voor de uitslag van de Grote Clubactie.

  Lees meer
 • Kerstgroet JO17-1

  Kerstgroet JO17-1

  Een kerstgroet van de mannen van RKVVM/FC Gulpen/Sibbe JO17-1! Zij lunchten afgelopen weekend samen bij leider Erwin Habets.

 • Kerstsfeer bij FC Gulpen

  Kerstsfeer bij FC Gulpen

  Ook bij FC Gulpen staat, letterlijk en figuurlijk, kerstmis voor de deur. Wie over de Rijksweg Gulpen binnenrijdt, kan onmogelijk de grote kerstboom op het Joop Delissen Plein missen...

 • Clubkastje in ere hersteld

  Clubkastje in ere hersteld

  Ouderwets in het dorp bij Café 't Tepke de wedstrijdselecties bekijken; het kan weer! Het oude vertrouwde clubkastje met daarin de wedstrijdselecties van onze elftallen is namelijik weer in ere hersteld door onze hoofdsponsor. Dank aan Café 't Tepke!

 • Korting op FC Gulpen kledinglijn

  Korting op FC Gulpen kledinglijn

  In het voorjaar van 2018 zal onze kledingleverancier Masita haar lijn aanpassen. Dat wil zeggen dat ook de kledinglijn van FC Gulpen aangepast gaat worden. Hoe die eruit gaat zien is op dit moment nog niet bekend. Ook is niet bekend of de aanpassingen ingrijpende veranderingen met zich meebrengen.
  Het bestuur van FC Gulpen kan jullie echter wel forse korting aanbieden op de trainingspakken en tassen die nog op voorraad zijn:

  Lees meer
 • Sinterklaas op bezoek

  Sinterklaas op bezoek

  Vrijdagavond 1 december was het zover: de Sint en zijn pieten kwamen op bezoek bij FC Gulpen. De kinderen van de Jo7, Jo9-1 en Jo9-2 werden door de pieten en de Sint verrast tijdens de training.

  Lees meer
 • Trainer Patrick de Meij langer bij FC Gulpen

  Trainer Patrick de Meij langer bij FC Gulpen

  Hoofdtrainer Patrick de Meij heeft zijn contract bij FC Gulpen met één jaar verlengd.

  Lees meer
 • Promotie- en degradatieregeling 2017/2018

  Promotie- en degradatieregeling 2017/2018

  De KNVB heeft de promotie- en degradatieregeling inmiddels definitief vastgesteld. Daarmee is duidelijk geworden hoe onze elftallen promotie kunnen bewerkstelligen, of juist degradatie kunnen voorkomen.

  Lees meer
 • Kosteloos pinnen in kantine

  Kosteloos pinnen in kantine

  Heb je geen cash geld bij je en wil je iets nuttigen in onze kantine? Geen probleem! Om onze leden, vrijwilligers, supporters en gasten nog beter van dienst te kunnen zijn is het vanaf heden mogelijk om (contactloos) te pinnen in onze kantine. Dit is geheel kosteloos en kan met elke bankpas. Het is alleen niet mogelijk middels creditcards.

 • Aandacht voor gezonde kantine FC Gulpen

  Aandacht voor gezonde kantine FC Gulpen

  De 'gezonde kantine' van FC Gulpen staat in de spotlights. Gisteren kwam L1 TV langs om opnames te maken. Vanavond schuift bestuurslid Mamette van Wanroij om 17:55 uur aan bij Avondgasten

  Lees meer
 • Voorbeschouwing Deel 2 | Voorzitter Jos Prevoo

  Voorbeschouwing Deel 2 | Voorzitter Jos Prevoo

  Gisteren verscheen de voorbeschouwing op het seizoen van het eerste elftal met hoofdtrainer Patrick de Mey. Vandaag blikken we met clubvoorzitter Jos Prevoo uitgebreid vooruit op de nieuwe jaargang: wat staat de club en haar leden te wachten, en welke uitdagingen liggen er in het verschiet? Het uitgangspunt is duidelijk: “We willen de club toekomstbestendig maken."

  Lees meer
 • Voorbeschouwing Deel 1 | Hoofdtrainer Patrick De Mey

  Voorbeschouwing Deel 1 | Hoofdtrainer Patrick De Mey

  Aanstaande zondag opent FC Gulpen 1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vijlen. Hoog tijd dus om met hoofdtrainer Patrick de Mey vooruit te blikken op het nieuwe seizoen. De coach en zijn team zijn er klaar voor: “We moeten 110% inzet tonen voor de club en onze supporters!"

  Lees meer
 • Scheidsrechter-challenge: wie volgt?

  Scheidsrechter-challenge: wie volgt?

  Een goed voorbeeld doet volgen.

  Lees meer
 • Bedankt voor uw stem!

  Bedankt voor uw stem!

  De uitslag van de Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg is bekend. Onze vereniging heeft een donatie bijdrage van € 599,20 verdiend! Leden van de Rabobank bedankt voor het stemmen!

 • Club van 50 presenteerde Foppe

  Club van 50 presenteerde Foppe

  Op zaterdag 29 april 2017 presenteerde de club van 50, Foppe de Haan.
  Foppe de Haan is bekend van jong Oranje, Nederlands dames elftal en natuurlijk Heerenveen. Foppe werd ondersteund door Sef Vergoossen en Dick, “Cooky” Voorn.

  Lees meer
 • Presentatie nieuwe sponsoren

  Presentatie nieuwe sponsoren

  Cafe ‘t Tepke gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van FC Gulpen.

  Kleding-en subponsoren:
  Techniek 2000 Wijlre, Decorette Franssen Gulpen, montagebedrijf Gulpen, Restaurant de Imperator Gulpen en tweewielers en scooterverhuur Jo Herben

  Lees meer