Teamindelingen jeugd

Vlak voor de zomerstop willen we graag de teamindelingen bekendmaken waarmee gestart wordt in het komende seizoen 2017-2018. De indelingen zijn vanaf nu te vinden op de websites van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe. Via de volgende link kun je de teamindelingen vinden voor de jeugd voor het komend seizoen: KLIK HIER


Dit zijn definitieve indelingen, samengesteld na overleg tussen de leiders van de verschillende geledingen en jeugdcommissies van alle clubs, waarbij rekening is gehouden met zoveel mogelijk facetten. In de winterstop is er een moment van evaluatie en kunnen de teams waar nodig worden aangepast, door bijvoorbeeld individuele spelers ontwikkelingen en gewijzigde spelersaantallen. Gedurende de competitie worden de teams in principe niet gewijzigd, behalve in bijzondere omstandigheden.
Trainingsavonden/tijden, aanvang van de eerste trainingen en dergelijke worden door de jeugdleiders van de desbetreffende teams bekend gemaakt. De bekercompetitie start op zaterdag 2 september, competitie begint op zaterdag 23 september. Wedstrijdschema‘s worden eind augustus gepubliceerd.
De indeling voor de overige teams (JO13/JO11/JO9/JO8/JO7) vinden jullie HIER.

Namens de jeugdleiders en jeugdcommissies van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe


Geplaatst op: 05-07-2017