RR Civiel BV te Kerkrade, Herberg De Zwarte Ruiter te Gulpen en FC Gulpen verlengen samenwerking

Op zondag 26 november jl. bekrachtigden Jos Prevoo, voorzitter FC Gulpen, Richard Stassen, mede-eigenaar van RR Ceviel BV en Gaston Schefman, uitbater van Herberg De Zwarte Ruiter, een nieuw kledingsponsorcontract ten behoeve van FC Gulpen 2. FC Gulpen, RR Civiel BV en Herberg De Zwarte Ruiter verlengen daarmee de eerdere sponsorsamenwerking.Beide bedrijven dragen op die manier ook de komende jaren bij aan het faciliteren en stimuleren van zowel het prestatieve als het recreatief georiënteerde voetbal binnen FC Gulpen.

Richard Stassen, mede-eigenaar RR Civiel BV te Kerkrade: "RR Civiel draagt sport een warm hart toe. Wij vinden het belangrijk dat verenigingen de ontwikkeling, het behoud en de toegankelijkheid van sport stimuleren en een basis bieden voor sociale ontwikkeling. Dit bepaalt voor een belangrijk deel de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid van mijn geboortedorp Gulpen. Daarom ben ik trotse kledingsponsor van FC Gulpen 2".

Gaston Schefman van Herberg De Zwarte Ruiter: “Verenigingen vervullen een sociaal maatschappelijke functie in een harde en zakelijke tijdsgeest. Dat verdient respect en ondersteuning. Als Gulpense onderneming leveren wij daaraan graag onze bijdrage".
Jos Prevoo, voorzitter FC Gulpen: "We zijn enorm trots en blij dat RR Civiel BV en Herberg De Zwarte Ruiter ons ondersteunen. We zien het als een teken van vertrouwen en een vorm van waardering voor onze goede samenwerking. Beide bedrijven zoeken verbinding met hun omgeving en klanten. Verbinden sluit naadloos aan op waar wij mee bezig zijn. FC Gulpen is een sportieve ontmoetingsplaats voor zowel jong en oud in Gulpen".

Beide bedrijven vorm als het ware de twaalfde man die een sportclub de zo noodzakelijke ondersteuning bieden. Richard Stassen en Gaston Schefman ontvingen uit handen van voorzitter Jos Prevoo een voetbalshirt met rugnummer twaalf om de symboliek van de twaalfde man te onderstrepen.


Geplaatst op: 01-01-2018