Niek Lacroix “Speler van de week"

Met de komst van Mike Zwartjes als nieuwe trainer heeft ook het fenomeen “Speler van de Week" zijn intrede gedaan in onze club. Na afloop van iedere competitiewedstrijd van ons 1e elftal zal de hoofdtrainer bekend maken welke selectiespeler, die week de titel “Speler van de week" krijgt.


Bij het nemen van die beslissing zal Mike de overige stafleden rondom het eerste elftal raadplegen. De “Speler van de week” ontvangt een kleine bokaal en 5 consumpties. Bij thuiswedstrijden wordt de winnaar rond 18.00 uur bekend gemaakt in de kantine. Bij uitwedstrijden zal dat rond 18.30 uur in Café ’t Tepke zijn.

Speler van het jaar
Na afloop van het seizoen zal de hoofdtrainer ook een “Speler van het Jaar” kiezen. Naast een bokaal zal de winnaar een passend cadeau ontvangen.

Niek Lacroix is een bres in de verdediging, Een sterke nummer vier.

Vroeger dan gepland vond zondag jl. de uitreiking van de prijs ‘Speler van de week’ plaats. Met stip werd Niek Lacroix deze week/wedstrijd uitgeroepen tot winnaar. Niek moest na de wedstrijd tijdig richting treinstation om zijn trein naar Amersfoort te halen. Hij verblijft in Amersfoort vanwege een cursus. Niek traint door de week bij voetbalvereniging Amsvorde in Amersfoort. Op zondag maakt hij gewoon deel uit van de selectie van 1.

FC Gulpen had het lastig in de thuiswedstrijd tegen WDZ, dat een stevige en degelijke ploeg heeft en zal behoren tot een van de titelkandidaten in 4A. Gulpen moest verdedigend aan de bak. In die verdediging bleek Niek een rots in de branding. Sterk in de duels, balvast in de opbouw en een mooie lange bal daar waar nodig. Een sterke partij van onze nummer 4 Niek! Proficiat!

Wie wordt de volgende speler van de week? De winnaar wordt zondag 6 oktober as. na het uitduel tegen Rood Groen LVC bekend gemaakt in Café ‘t Tepke.


Geplaatst op: 01-10-2019