Presentatie nieuwe sponsoren

Cafe ‘t Tepke gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van FC Gulpen.

Kleding-en subponsoren:
Techniek 2000 Wijlre, Decorette Franssen Gulpen, montagebedrijf Gulpen, Restaurant de Imperator Gulpen en tweewielers en scooterverhuur Jo HerbenFC Gulpen heeft zondag 13 november jl. haar nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Café ´t Tepke is de nieuwe hoofdsponsor en heeft getekend voor 3 jaar. Café ´t Tepke is de opvolger van Taverne Oad Gullepe
Café ´t Tepke is de komende drie seizoenen hoofdsponsor van FC Gulpen. Café ´t Tepke is een typisch bruin café aan de Rijksweg in Gulpen met Gulpense roots. Het bedrijf gaat een duurzame samenwerking aan met FC Gulpen en prijkt sinds 13 november op de shirts van de club.
Het bestuur van FC Gulpen is trots op de nieuwe hoofdsponsor. ´Na een zorgvuldig traject hebben we in Café ´t Tepke een Gulpense en enthousiaste hoofdsponsor gevonden. We zijn verguld dat wij met het Café ´t Tepke weer terug thuis zijn. Voorheen fungeerde het pand, waarin het ´t Tepke is gevestigd als clublokaal van FC Gulpen. Toen exploiteerde Miets en Jan Jongen Café Sport. In die zin gaat deze verbintenis gepaard met sentimenten. FC Gulpen wil innovatief zijn en haar maatschappelijke verantwoording in de samenleving nemen. Café ´t Tepke wil een warme thuisbasis vormen voor FC Gulpen en meewerken aan een toekomstbestendige vereniging en past dan ook uitstekend bij onze visie.´

Ambitieus
Café ´t Tepke is gevestigd aan de Rijksweg in Gulpen. Het is een typisch bruin café waar jong en oud samensmelten. Café ´t Tepke is een kroeg die past in de huidige tijdsgeest. De eigenaren bieden veel entertainment aan in de vorm van live optredens en thema avonden. Maar ook voor een goed gesprek onder het genot van een heerlijk glas Gulpener bier is ´t Tepke bij uitstek de plek om te zijn. De zaak staat midden in de Gulpense samenleving e.o. en levert haar bijdrage aan het welzijn van de Gulpense samenleving.

Dankbaar
´Bij de eerste gesprekken met Petra Biermans van ´t Tepke merkten we een goede energie en klik tussen de beide partijen. Daardoor konden we al vroeg kijken wat we voor elkaar konden betekenen. We hebben met ´t Tepke niet alleen een mooie hoofdsponsor in huis gehaald, maar we hebben goede partners in elkaar gevonden die elkaar gaan versterken. De samenwerking is in eerste instantie voor drie jaar, dat geeft ons rust en op die manier kunnen wij verder bouwen aan de club en met elkaar duurzaam presteren. Het geeft ons veel vertrouwen en daar zijn we Café ´t Tepke erg dankbaar voor´.

 
 


Geplaatst op: 03-01-2017