Glenn Reinders “Speler van de week"

Met de komst van Mike Zwartjes als nieuwe trainer heeft ook het fenomeen “Speler van de Week" zijn intrede gedaan in onze club. Na afloop van iedere competitiewedstrijd van ons 1e elftal zal de hoofdtrainer bekend maken welke selectiespeler, die week de titel “Speler van de week" krijgt.


Bij het nemen van die beslissing zal Mike de overige stafleden rondom het eerste elftal raadplegen. De “Speler van de week" ontvangt een kleine bokaal en 5 consumpties. Bij thuiswedstrijden wordt de winnaar rond 18.00 uur bekend gemaakt in de kantine. Bij uitwedstrijden zal dat rond 18.30 uur in Café ‘t Tepke zijn.

Speler van het jaar
Na afloop van het seizoen zal de hoofdtrainer ook een “Speler van het Jaar" kiezen. Naast een bokaal zal de winnaar een passend cadeau ontvangen.

De onverzettelijke Glenn Reinders buigt niet !


Het vlaggenschip speelde zondag de eerste derby van het seizoen 19/20. In Lemiers werden de degens gekruist met Rood Groen LVC, voortgekomen uit de fusie tussen Lemirsia en Wit-Groen VC. De Geel-zwarten ging terecht aan de haal met een minimale zege van 0-1. De zege had groter kunnen uitvallen als FC Gulpen zich trefzeker had getoond bij meerdere kansen. Daar stond tegenover dat de verdediging geen krimp gaf. De hele achterste linie verdient een compliment. In het bijzonder Glenn Reinders. Glenn staat model voor bikkelhard werken en no nonsense mentaliteit. Hij is hard, fel, maar sportief in duels. Bij twijfel neemt hij geen risico en het teambelang staat altijd voorop. Daar koppelt hij ook nog een enorme portie onverzettelijkheid aan vast. Deze ingrediënten waren mede de basis voor de zege in Vaals. Daarbij ging Glen voorop in de strijd. Proficiat Glenn!

Wie wordt de volgende speler van de week? De winnaar wordt zondag 13 oktober as. na het uitduel tegen RKHSV (Heugem) bekend gemaakt in Café ‘t Tepke.


Geplaatst op: 07-10-2019