Dringende oproep: scheidsrechters gezocht!

Er dreigt een groot tekort aan scheidsrechters en grensrechters, voor de jeugdteams vanaf JO11. We kunnen de lasten niet elke week bij dezelfde vrijwilligers neerleggen. Vandaar een dringende oproep: wie wil er op zaterdag een wedstrijd fluiten bij onze jeugd?


Lekker op zaterdag een wedstrijdje voetballen of kijken onder begeleiding van scheidsrechter en/of een grensrechter: het klinkt heel normaal maar dit is helaas niet meer vanzelfsprekend. De afgelopen jaren is het steeds lastiger geweest om scheidsrechters en/of grensrechters te vinden en op dit moment dreigt er een ernstig tekort aan mensen die gezellig een wedstrijdje bij de jeugd willen fluiten. Als er 10 mensen opstaan die elk 1 keer per jaar een wedstrijd willen fluiten, is dit probleem de wereld uit geholpen!

Er zijn een aantal wedstrijden waarvoor nog een scheidsrechter en/of grensrechter dient te worden gevonden. Als hiervoor niemand kan worden gevonden dan is de kans groot dat wij onze jeugd deze wedstrijden helaas niet kunnen laten voetballen. Bovendien: het fluiten van een wedstrijd lijkt moeilijker dan het daadwerkelijk is. Wij zijn als FC Gulpen natuurlijk bereid om een introductie/ kleine cursus fluiten te geven.

Deze oproep is niet alleen voor de ouders , maar ook voor senioren, veteranen of een ieder ander, die onze jeugd graag wil laten voetballen. Uiteindelijk moeten we het samen doen. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd…….

Als club en nog belangrijker de jeugd, rekenen wij op jullie hulp!

Meld je aan door een email te sturen naar de jeugdcommissie onder: jeugdcommissiefcgulpen@gmail.com


Geplaatst op: 11-03-2018