Eerste scheidsrechterskoppel komt in actie

Een aantal weken geleden hebben we jullie gemeld dat - uit bijna ieder seniorenteam van FC Gulpen - een aantal leden zich heeft opgegeven om de jeugdafdeling uit te helpen als scheidsrechter en/of grensrechter.

Afgelopen zaterdag was het zover: op een zonovergoten middag kwamen Dave Essers en Tim Heidendal uit het seniorenteam FC Gulpen 3 voor het eerst in actie om als arbitrageduo - streng maar rechtvaardig - op te treden bij de wedstrijd van JO13-1 tegen Heer JO13-1.


Moe maar voldaan kijkt het arbitrageduo hiernaast terug op een geslaagde wedstrijd.

Dave Essers liep nog geen week geleden de volle marathon van Rotterdam uit in een tijd van 3 uur 28 minuten en 27 seconden. Tim Heidendal onderbrak zijn werk, haastte zich en kwam – gehinderd door de enorme drukte van Amstel Gold Race - net op tijd voor de start van de wedstrijd.

Toch hebben deze heren de tijd genomen om de jeugdafdeling te helpen. RESPECT! Wij willen Dave en Tim hierbij normaals hartelijk bedanken voor hun hulp.

Dit is een goed voorbeeld van hoe leden in een vereniging elkaar moeten uithelpen. Oud en jong; een voor allen en allen voor een!


Bron: Jeugdcommissie FC Gulpen


Geplaatst op: 15-04-2018