Stef Peters “Speler van de week"

Met de komst van Mike Zwartjes als nieuwe trainer heeft ook het fenomeen “Speler van de Week" zijn intrede gedaan in onze club. Na afloop van iedere competitiewedstrijd van ons 1e elftal zal de hoofdtrainer bekend maken welke selectiespeler, die week de titel “Speler van de week" krijgt.


Bij het nemen van die beslissing zal Mike de overige stafleden rondom het eerste elftal raadplegen. De “Speler van de week" ontvangt een kleine bokaal en 5 consumpties. Bij thuiswedstrijden wordt de winnaar rond 18.00 uur bekend gemaakt in de kantine. Bij uitwedstrijden zal dat rond 18.30 uur in Café ‘t Tepke zijn.

Speler van het jaar
Na afloop van het seizoen zal de hoofdtrainer ook een “Speler van het Jaar" kiezen. Naast een bokaal zal de winnaar een passend cadeau ontvangen.

Klein van stuk, maar grote daden!

Voor de tweede keer in korte tijd togen Mike Zwartjes en zijn mannen naar Heugem. De openingswedstrijd van het seizoen werd op het sportpark in Heugem met 2-4 gewonnen van DBSV. Nu was RKHSV de gastheer. Het bezoek verliep deze keer minder leuk. Met liefst 5-1 werd het onderspit gedolven. Een geflatteerde, maar wel verdiende zege voor RKHSV. Ondanks de 5 tegendoelpunten viel sluitpost Stef Peters niks te verwijten. Bij alle doelpunten was hij kansloos of heel dichtbij. Stef speelde een prima wedstrijd en zorgde ervoor dat Gulpen voor rust zelfs de betere ploeg was en na de pauze niet meer averij opliep. Het is goed en mooi om te zien hoe deze jeugdige doelman in zijn tweede seniorenjaar doorgroeit. Na weken van hard werken, samen met keeperstrainer Hans Grotens ontwikkelt Stef zich steeds verder door. Chapeau en proficiat.

Wie wordt de volgende speler van de week? De winnaar wordt zondag 20 oktober as. na het thuisduel tegen RKASV (Amby) bekend gemaakt in de kantine.


Geplaatst op: 16-10-2019