Julian Stassen eerste “Speler van de week"

Met de komst van Mike Zwartjes als nieuwe trainer heeft ook het fenomeen “Speler van de Week" zijn intrede gedaan in onze club. Na afloop van iedere competitiewedstrijd van ons 1e elftal zal de hoofdtrainer bekend maken welke selectiespeler, die week de titel “Speler van de week" krijgt.


Bij het nemen van die beslissing zal Mike de overige stafleden rondom het eerste elftal raadplegen. De “Speler van de week" ontvangt een kleine bokaal en 5 consumpties. Bij thuiswedstrijden wordt de winnaar rond 18.00 uur bekend gemaakt in de kantine. Bij uitwedstrijden zal dat rond 18.30 uur in Café ‘t Tepke zijn.

Speler van het jaar
Na afloop van het seizoen zal de hoofdtrainer ook een “Speler van het Jaar" kiezen. Naast een bokaal zal de winnaar een passend cadeau ontvangen.

De hattrick van Julian!De eer van eerste titel ‘speler van de week‘ valt ten deel aan Julian Stassen. Met zijn drie doelpunten in Maastricht tegen DBSV, luisterde hij de seizoensouverture van FC Gulpen in de 4e klasse A op. Na een week hard werken op de training, werd de positieve flow door het hele team vormgegeven met een klinkende 2-4 overwinning. Het aandeel van Julian in deze zege met drie doelpunten maakt dat hij met recht speler van week is geworden. Proficiat Julian!

Wie wordt de volgende speler van de week? Wees dan zondag 29 september as. om 18.00 uur aanwezig in de kantine!


Geplaatst op: 24-09-2019