Update: nieuwe naam, logo en tenue SJO

In februari jl. melden wij dat de jeugdafdelingen van RKVVM, FC Gulpen en SV Sibbe vanaf het seizoen 2018-2019 de bestaande samenwerking nog beter gaan organiseren. Dit gaat gebeuren door een samenwerkingsverband voor alle jeugdteams aan te gaan: een SJO (Samenwerking Jeugd Opleidingen). Omdat bij een nieuwe SJO natuurlijk ook een nieuw logo, naam én tenue hoort, hebben wij jullie hulp ingeroepen.

Een update van de stand van zaken:In de vorm van een ontwerpwedstrijd werd aan alle jeugdleden gevraagd om zelf een naam, logo en een nieuw tenue te ontwerpen. De uiterste inleverdatum is inmiddels verstreken. Het zijn juist momenten zoals deze waarin je als jeugdspeler je betrokkenheid kunt tonen in de toekomst van jouw club. Wij willen de jeugdleden die de moeite hebben genomen om 1 of meerdere ontwerpen in te dienen hierbij danook van harte bedanken!

Moment van kiezen:
Op 4 april kwamen de leden van de jeugdcommissies van RKVVM, FC Gulpen en SV Sibbe daarom bij elkaar om uit alle inzendingen de winnende ontwerpen te selecteren. Dit bleek echter geen gemakkelijke taak omdat de inzendingen aan elkaar gewaagd waren. Zoals op de foto te zien is, was het buiten al goed donker terwijl de vergadering nog vol in gang was!

Op het einde van de avond waren de jeugdcommissies het unaniem met elkaar eens en zijn uiteindelijk de winnende ontwerpen voor de naam, het tenue en het logo van de SJO gekozen. Mede omdat de officiële inschrijving van de SJO nog moet gaan plaatsvinden, laten wij jullie nog even in spanning over welk ontwerpen hebben gewonnen en welke jeugdspelers naar huis gaan met een fantastische prijs.

Houd de website en/of facebookpagina van je vereniging dus goed in de gaten…..


Geplaatst op: 29-04-2018