Joep Bours “Speler van de week"

Met de komst van Mike Zwartjes als nieuwe trainer heeft ook het fenomeen “Speler van de Week" zijn intrede gedaan in onze club. Na afloop van iedere competitiewedstrijd van ons 1e elftal zal de hoofdtrainer bekend maken welke selectiespeler, die week de titel “Speler van de week" krijgt.


Bij het nemen van die beslissing zal Mike de overige stafleden rondom het eerste elftal raadplegen. De “Speler van de week" ontvangt een kleine bokaal en 5 consumpties. Bij thuiswedstrijden wordt de winnaar rond 18.00 uur bekend gemaakt in de kantine. Bij uitwedstrijden zal dat rond 18.30 uur in Café ´t Tepke zijn.

“Joepie" is jong, gretig en onvermoeibaar.


Langs de lijn bij FC Gulpen 1 is het “Joepie, Joepie" en “Kom op Joep!" luid en veelvuldig hoorbaar. Aan het einde van seizoen 2018/2019 mochten Joep Bours en Inze Straat al regelmatig opdraven bij de selectie van FC Gulpen 1. Dit seizoen is Joep Bours definitief toegevoegd aan de selectie, ondanks het gegeven, dat hij nog gerechtigd is om uit te komen voor de JO-19. Tot nog toe is Joep steevast basisspeler en dat bevestigd zijn kwaliteiten. Degenen die zijn vader Hugo hebben zien spelen in het eerste team, zullen met verbazing kennisnemen van de gelijkenis in loop- en speelstijl tussen vader en zoon. Joep is een toonbeeld van karakter, inzet, onvermoeibaar en gezegend met een sterk tactisch inzicht. Zondag jl. ging Joep als youngster voorop in de strijd, die FC Gulpen met name na rust leverde, om de opgelopen schade (3-0 achterstand) te repareren. Met veel passie en strijd kwam Gulpen terug tot 3-2. De tijd was net te kort om alsnog een puntje uit het vuur te slepen. Joep ging uiteindelijk wél met een prijsje huiswaarts, namelijk de titel ‘Speler van de week´. “Proficiat Joep! “.

Wie wordt de volgende speler van de week? De winnaar wordt zondag 3 november as. na het thuisduel tegen Keer bekend gemaakt in de kantine.


Geplaatst op: 29-10-2019